Stærkt fremmøde til COchallenge-events 14. og 15. september

04. oktober 2017

Repræsentanter fra etablerede virksomheder, offentlige organisationer og studerende - i alt 77 personer fra hele landet - var samlet til COchallenge-events hos INSP! og KARA/NOVEREN for at blive klogere på, hvordan vi løser komplekse udfordringer ved at sammentænke forskellige ressourcer i nye partnerskaber.

"Rambøll tror vi på, at en tværfaglig tilgang til projekter og problemstillinger skaber bedre løsninger. Vi kalder det co-creation og det gælder både internt på tværs af fagligheder men i høj grad også sammen med vores kunder ", siger Line Villefrance Harkamp, Seniorkonsulent i Rambøll.

De to events var første skridt på vejen mod nye løsninger på de syv aktuelle udfordringer, som Boligselskabet Sjælland, Fors A/S, INSP!, KARA NOVEREN, ROCKWOOL, Roskilde Festival og Roskilde Kommune stiller i forbindelse med COconference - Social Innovation i tre engagerende steps. Resultatet er 30 nye løsninger, som lige nu vurderes og udvælges af udfordringsgiverne til at pitche til finalen og konferencedagen om Social Innovation 12. oktober på Roskilde Universitet. Se film fra dagene her COchallenge-event INSP! og COchallenge-event KARA/NOVEREN.