Udadvendt og relations-
skabende projektleder

04. oktober 2018

Vil du være med til at opbygge et innovationslaboratorium, hvor vi i samarbejde mellem virksomheder, videninstitutioner og offentlige organisationer skaber vækst vi er stolte af?

CORO, Co-lab Roskilde søger en projektleder, der kan styre innovationsprojekter - med mange forskellige interessenter - sikkert fra idé til realisering.

Om stillingen

Dine primære opgaver og arbejdsområder vil være at:

 • Opdyrke og fundraise udviklingsprojekter, herunder med ansvar for at engagere relevante aktører fra virksomheder, videninstitutioner og offentlige organisationer samt øvrige interessenter.
 • Lede innovationsprojekter og sørge for fremdrift i alle faser - fra idéer undfanges og mål fastsættes, over eksekvering af aktiviteter og leverancer til realisering og evaluering af effekter.
 • Planlægge og koordinere forløb med bl.a. møder og workshops som du faciliterer gennem brug af diverse metoder og procesværktøjer samt tydelig kommunikation.

Den rette profil har:

 • Minimum 5 års erhvervserfaring
 • En lang videregående uddannelse
 • Stærke projektlederkompetencer med gode referencer
 • Indgående kendskab til virksomhedssamarbejder og viden om innovation

Derudover forventer vi, at du:

 • Er god til at samarbejde med aktører på alle niveauer og især trives med dialog blandt beslutningstagere.
 • Er udadvendt og god til at opbygge og pleje relationer - og trives med at opsøge nye samarbejder.
 • Er resultatorienteret med øje for den gode proces.
 • Er selvstændig og af lyst skaber struktur, systematik og overblik i din opgavevaretagelse.
 • Er en god og behagelig kommunikator i skrift og tale såvel på dansk som på engelsk.
 • Trives med stor variation i opgaver og ledelse af flere projekter, der kører samtidigt.

Vi tilbyder

Et spændende og udfordrende job i et dynamisk miljø med masser af interessante medlemmer (Roskilde Festival, Rockwool, Roskilde Kommune, RUC, DTU m.fl.) og et ambitiøst og engageret team i sekretariatet som pt. består af fire kollegaer. Du får stor frihed til at forme jobbet inden for givne rammer og mål. Arbejdet vil primært foregå fra vores kontor i Roskilde. Tiltrædelse snarest muligt.

Om os

CORO, Co-lab Roskilde er innovationslaboratoriet, der på tværs af brancher er med til at skabe vækst, vi er stolte af. Vi identificerer muligheder, indgår i nye relationer og innoverer for at løse samfundsmæssige udfordringer. CORO forbinder beslutningstagere, driver udviklingsprojekter og giver adgang til events og testplatforme. Sammen tager vi et samfundsansvar – vi innoverer lokalt med afsæt i nærområdets mange ressourcer og testplatforme - og skalerer op globalt.

Formålet er at bidrage til at skabe udvikling og vækst blandt medlemmerne gennem arbejde med innovation. Vi er en organisation i udvikling med 35+ medlemmer. Læs mere om CORO på www.corolab.dk

Ansøgning

For yderligere information om stillingen kan du kontakte Direktør Karolina E. Osipowska 3162 3217 eller Senior projektleder Martin Thuesen 2567 0123.

Send din ansøgning og CV til Karolina E. Osipowska på karolina@corolab.dk - senest fredag den 2. november. Vi afholder løbende samtaler. Tiltrædelse ønskes per 1. december 2018.

I ansøgningen vil vi gerne læse om, hvordan du kan løfte projektlederens opgaver og hvordan din tidligere erfaring kan bidrage til at løfte vores ambitioner.