Øget integration i private virksomheder

28. juni 2018

Lige nu arbejder vi på en projektansøgning inden for mangfoldighedsledelse. Projektet skal udvikle konkrete værktøjer med fokus på sproglæring og skabe værdi for virksomheder. Målet er at øge deltagelse, forståelse og den sociale integration blandt medarbejdere med anden etnisk baggrund. CORO deltager i projektansøgningen til Innovationsfonden sammen med Roskilde Universitet, De Forenede Dampvaskerier, Clavis, Greens Engros, Grundfos og Porta Play og projektet bidrager til flere af vores fælles målsætninger i COROs klynge for Diversitet.

 

Oplever du at være udfordret, når du skal kommunikere til en mangfoldig gruppe af medarbejdere, der taler dansk som andet sprog, er du velkommen til at kontakte os. Så kan vi indgå i en dialog omkring din mulighed for at blive testplatform for de værktøjer der udvikles i projektet. Skriv til camilla@corolab.dk eller ring på 6130 6634.

 

Læs hvad projektet udspringer af her https://www.denoffentlige.dk/fokuseret-mangfoldighedsledelse-viser-sig-paa-bundlinjen