Bæredygtige gaver af udtjente paller…

28. maj 2018

Er blot én af de tiltag der understøtter at innovationsforløbet COCONF18 skal leve om til sin egen vision om flere bæredygtige løsninger. Det er en del af en strategisk beslutning om, at CORO nu skal gennemføre alle arrangementer og møder på den mest bæredygtige måde. Til en start er der udvalgt tre fokusområder:

1) Mindske madspild og donere overskydende mad

2) Fokus på lokale fødevarer, økologi, mindre forbrug af kød, bionedbrydeligt engangsservice mm.

3) Samarbejde med lokale partnerskaber og krav til leverandører og producenter

COCONF18 blev kickstartet med et begrænset brug af trykte materiale, et minimum af madspild og fokus på lokale og økologiske fødevarer samt ved at indgå i lokale partnerskaber. Derfor kunne man på dagen opleve flere tiltag, som har engageret lokale aktører i at gøre noget bæredygtigt sammen. Bl.a. Vilvorde som er en del af Roskilde Tekniske Skole og planteskole,  About Innovation ApS  og Pulsens Kantine.