Klyngemøde for Fødevarer: Værditilførsel & Produktudvikling

14. marts 2019

Gå agurk, når vi mødes for at blive inspireret og netværke i grønne omgivelser hos Gartneriet Søegaard Nielsen.

Hvad vil det sige at forædle et produkt og hvordan kan produktudvikling skabe merværdi og nye forretningsmodeller indenfor fødevareerhvervet? Dét og meget andet kan du som producent, leverandør, innovatør eller noget helt fjerde få smagsprøver på til COROs Klyngemøde for Fødevarer.

Udover oplæg, rundvisning og anderledes indslag er der mulighed for at præsentere dine projektforslag, som vi sammen kan løfte med aktørerne i Fødevareklyngen.

Ring eller skriv til Anna Emilsdóttir på tlf.: 30115767 eller mail: anna@corolab.dk, hvis du har spørgsmål eller ønsker at drøfte et projektforslag forud for arrangementet.

Deadline for tilmeldingen er d. 8. marts og sker efter først-til-mølle-princippet.

Tid: 14. marts 2019, kl. 12:00-15:00

Sted: Gartneriet Søegaard Nielsen, Ågerupvej 14, 4000 Roskilde

Program:
12.00-12.20: Velkomst inkl. frokost
12.20-12.40: Introduktionsrunde & Projektideer
12.40-12.55: Skoleagurken & Gourmetrestauranter, v. Jacob Søegaard Nielsen, Gartneriet Søegaard Nielsen
12.55-13.40: Rundvisning
13.40-14.00: Kend din agurk: Vægt- og smagstest, v. CORO
14.00-14.15 Kaffepause
14.15-14.45: Værditilførsel & Produktudvikling, v. Morten Münchow & Simon Borrit, CoffeeMind
14.45-15.00: Afrunding: Refleksionsrunde og projektforslag