Afsætnings-
seminar i Fremtidens Madmekka

13. juni 2018

Få dine fødevareprodukter ud til nye kundegrupper

Mange mindre fødevareproducenter, som producerer gastronomiske og økologiske produkter, har problemer med at levere til de store supermarkedskæder. De kan ikke levere i den mængde og stadige strøm som kæderne forlanger. På den anden side kan det være svært at vokse og udvikle virksomheden ved kun at satse på egen gårdbutik eller andre lokale kanaler. Men der er en tredje vej. Fødevaregrossister leverer til restauranter, mindre detailhandel, kantiner, offentlige køkkener m.m. En række fødevarefællesskaber og andre distributionsvirksomheder som Madsamling og Råhandel er ved at vokse sig store og professionelle. Det er nogle afsætningskanaler, som kan få salget af jeres produkter ud over den lokale rampe, men som ikke kræver den mængde og standardisering som kæderne forlanger. Læs mere og se programmet i Invitation til afsætningsseminar