Hvordan skaber vi løsninger til alvandnyttige boliger?

De alvandnyttige boliger

I Danmarks første alvandnyttige boliger udnyttes regnvand – eller andre kilder til sekundavand - til toiletskyl og opvask i nyt samarbejde mellem Boligselskabet Sjælland og Fors A/S.Vi kalder det alvandnyttige boliger, som både sparer på grundvandet, klimasikrer området med samtidige rekreative funktioner, sætter færre miljømæssige fodaftryk i dagligdagen og er billigere for kunderne. Boligselskabet Sjælland og Fors A/S efterspørger effektive løsninger tilpasset eksisterende almene boliger.

TILMELD DIG HER & DOWNLOAD UDDYBENDE OM CASEN HER.

Til den rette løsning tilbydes: at løsningsgiver får mulighed for at medkvalificere projektets scope, demonstrations- og testområde, som del af præmiering.

Challenger

Fors A/S og Boligselskabet Sjælland

FN Verdensmål

Verdensmål: #6, Rent vand og sanitet, #9 Innovation og Infrastruktur #11: Bæredygtige byer og lokalsamfund

Event

COchallenge-event (dialogmøde) 20. Sept., DTU Risø

Sådan gør du

Tilmeld dig HER.

Tilmeld dig

Når du tilmelder dig en COchallenge tilmeldes du automatisk finale-og hovedevent torsdag den 15. november på Roskilde Universitet. Du vil modtage en mail med yderligere info. Skulle du være forhindret i at deltage i hovedeventen bedes du sende en mail med overskriften: FRAMELD MIG COCONF18 HOVEDEVENT til karolina@corolab.dk, da vi har et no show fee på 500 DKK.