Nyhedsbrev

Få nyheder om COROs aktiviteter direkte i din indbakke - så kan du løbende følge med i, hvordan vi skaber nye måder og nye muligheder.

BC Catering er nyt medlem i CORO

17. august 2017

Hos BC Catering kan du samle dine indkøb.
BC Catering Roskilde distribuerer dagligt fødevarer, drikkevarer og nonfood-artikler til det professionelle køkken, og vi er leveringsdygtige i mere end 50.000 varenumre. Udover spændende varer fra hele verden bestræber vi os også på at tilbyde lokale varer og friske specialiteter. Vi er med i helt forreste række, når det kommer til økologi og bæredygtighed, og vi tilbyder en lang række økologiske varer.

Vi er lokalt forankret i Roskilde Kommune, og en af kommunens større private virksomheder. Vi har gennem længere tid ønsket os et tættere samarbejde med Roskilde Kommunes øvrige virksomheder samt uddannelsesinstitutioner. Sparring, fælles udvikling og udveksling af know how giver mange muligheder til fælles gavn indenfor kommunen.
Som leverandør til Roskilde Kommunes plejecentre, skoler og institutioner, håber vi ligeledes at samarbejdet med CORO vil sikre en gavnlig udvikling omkring lokale og bæredygtige råvarer.