Er du interesseret i at modtage COROs nyhedsbrev eller at blive medlem? Tilmeld dig her!

Kontakt Direktør Karolina E. Osipowska på 31623217 eller karolina@corolab.dk og tilmeld dig COROs nyhedsbrev ved at udfylde formularen - så kan du løbende følge med i, hvordan vi skaber nye måder og nye muligheder. Du kan også læse mere om nogle af de eksisterende medlemmer nederst på siden.

VÆR MED
I CORO

Co–Lab
Roskilde

Vil du være med til at skabe vækst, vi kan være stolte af? Vil du bidrage aktivt til at skabe innovation og vækst sammen med andre medlemmer? Vil din organisation være med til at nedbryde barrierer og gøre innovation til en selvfølge - på tværs af virksomheder, videninstitutioner og det offentlige.

Det tilbyder vi

Bliv en del af et ambitiøst partnerskab, hvor virksomheder, videninstitutioner og offentlige organisationer skaber nye løsninger sammen. Som medlem får I mulighed for at involvere jer i flere af COROs netværk og projekter. I kan også deltage i en række spændende medlemsmøder, konferencer, workshops mm.

1. Deltag i et inspirerende
innovationsmiljø

2. Skab nye forretningsmodeller

3. Realiser nye sociale og
økonomiske potentialer

4. Form samfundsudviklingen

Kommune: 1 000 000 DKK/år
>500 ansatte: 150 000 DKK/år
301-500 ansatte: 75 000 DKK/år
151-300 ansatte: 50 000 DKK/år
26-150 ansatte: 25 000 DKK/år
5-25 ansatte: 10 000 DKK/år
<5 ansatte: 5 000 DKK/år
Andre fastlægges af bestyrelsen

Medlem

Type

Kontakt

ROCKWOOL A/S

Virksomhed

Steen Lindby

ROCKWOOL-koncernen er verdens førende leverandør af innovative løsninger baseret på ikke-brændbar stenuld, der forbedrer miljøet og livskvaliteten for millioner af mennesker. For ROCKWOOL-koncernen er social innovation en del af en større innovationsstrategi. I flere år har koncernen praktiseret ’innovation i hverdagen’, hvor medarbejdere har mulighed for at bruge op til 10% af deres tid på at udvikle nye ideer.

Nye netværk og input

ROCKWOOL ønsker gennem social innovation at få ideer til, hvordan materialer kan bruges på nye måder. Derved ser de et stort potentiale i at indgå i netværk, der kan give nye vinkler og input.

Medlem

Type

Kontakt

Roskilde Kommune

Offentlig organisation

Kurt Hjortsø

Kommunen samarbejder bl.a. med Roskilde Universitet om uddannelse, erhvervsudvikling og vækst. Skt. Hans Have, om fremme den mentale sundhed gennem natur, kultur og fællesskab og INSP! om at skabe en lille ny virkelighed for borgere med kontakt til Socialpsykiatrien.

Vinder af den socialøkonomiske kommune pris

Byrådet har vedtaget en strategi for socialøkonomi, og kommunen støtter op om virksomheder og netværk, der forsøger at skabe nye forretningsmuligheder indenfor social innovation.