Sådan skaber vi en bedre fødevarekultur

05. april 2018

Innovation i fødevarebranchen er hot som aldrig før. Men hvad giver det mening at satse på i Roskilde-området og hvordan sikrer vi de rette forudsætninger og gør det konkret og operationelt på tværs af værdikæden? Det får vi inspiration til fra Jesper Zeihlund, der er seniorrådgiver i Nordisk Center for Lokale Fødevarer.

Fødevareklyngemøder afholdes to gange om året, og det er her retningen for klyngens aktiviteter sættes og konkrete innovationsprojekter diskuteres. Denne gang skal vi drøfte de to igangværende projekter Flere faglærte i fødevareerhvervet og Lokale leverandører til lokale køkkener, mens vi nyder en lækker morgenmad.

TID: Torsdag den 5. april klokken 9:00-11.00
STED: ZBC, Maglegårdsvej 8, 4000 Roskilde (Lokale gul 4)
PROGRAM: Læs mere her.